Er du gravid?

Skab den smukkeste hjertekontakt til dit barn i maven med børnemeditation

Bogen Børnemeditationerne I mit hjerte har fået en ny smuk målgruppe, som vokser sig støt større. For bogen bliver nu også brugt til fødselsforberedelse, hvor forældre via historierne kan forbinde sig til deres barn i maven. Når du læser bogen højt for dit barn i maven, kan du bygge en bro mellem jeres hjerter og sende den dejligste hjerteenergi til dit barn.

Vil du mærke hjertekontakten til dit barn?

Jeg bliver helt varm om hjertet ved tanken og synes, det er så rørende smukt og ser en masse små hjertebroer mellem forældrene og deres endnu ufødte børn blive skabt.

Vi skaber hele tiden den slags hjertebroer til vores barn i maven, når vi tænker på barnet, mærker vores varme følelser og glæder os til at blive forældre. Med bogen kan vi skrue endnu mere op for den her følelse og glæde os endnu mere.

Kan du ikke mærke eller forholde dog til dit barn?

Denne form for samvær med det ufødte barn kan også være rigtig dejlig, hvis du ikke føler kontakt til dit barn eller har svært ved at forholde dig til dit barn i maven. Dit barns hjerte er noget af det første, der bliver skabt i maven. Så måske kan du finde vej til det med hjælp fra meditationen uanset hvor langt du er henne.

Vil du have hjælp?

I min coachingforretning Room for you laver jeg balanceringer med meditation til gravide, hvor vi sammen kan skabe hjertebroen mellem dig og dit barn. Det giver så fin mening og er en meget smuk oplevelse.

Må du sige farvel til dit barn?

Hvis du oplever abort frivilligt eller ufrivillig, kan tiden efter være svær. Uanset grunden til at du ikke kommer til at føde dit barn, har den tid du allerede har haft med barnet haft en sjælelig påvirkning på dig og dit barn. For en stund har to sjæle været forbundet og vil på en smuk måde altid være det. Denne bogs meditationer kan hjælpe dig med at forholde dig til den lille sjæl, der har været på besøg hos dig.

Vil du vide mere om den lille sjæl, kan jeg varmt anbefale dig Eva Andres Ditlefsens online kursus Lille Sjæl.

Også god for den vordende far

Det kan være svært for de vordende fædre at forholde sig til barnet i deres partners mave. Har du det sådan, kan jeg anbefale dig at læse meditationerne i denne bog højt for barnet i din kærestes mave. Denne oplevelse vil også være så fin for barnets kommende mor. Nyd en sjælestund, hvor I alle tre er så fint forbundne. Vil du læse mere om, hvordan dit barns sjæl har fundet frem til lige netop jer, kan du se mere her i Evas lille fine billedbog, “Da den lille sjæl kom til verden”.

Dejlig for søskende

I en graviditet tager barnet i maven meget moderens opmærksomhed, og eventelle større søskende kan blive jaloux. Prøv at læse bogen højt for storebror eller søster og skab den samme fine hjertebro til ham eller hende. De vil elske historierne og ikke mindst dit nærvær og din kærlighed. Prøv også om storebror eller søster kan sende kærlighed til lillebror eller lillesøs. Så hyggeligt og rørende.

Rigtig god fornøjelse med bogen.

Jeg hører gerne fra jer herunder, hvis/når I har prøvet at læse bogen, hvordan I oplever det.

 

Se mere om børnemeditation

Se mere om online forløbet

Se mere om bogen

Vil du have hjælp til hjertebroen?

Vil du have luksuspakkerne?

Den lille sjælestund

Med “den lille sjælestund-pakke” har vi samlet det bedste, så du kan hjælpe dit barn til at komme helt ned i gear og mærke sig selv, sin indre ro og lære sin sjæl at kende. Du får Børnemeditationerne, sangbogen Soul to Soul songs og en fin hjertesten Rosakvarts krystal i en samlet pakke.

Tryk og glad i mit hjerte

I denne skønne bogpakke får du det bedste fra to verdener. Børnemeditation mens du venter og den bedste bog til din nyfødte lille skat i Tryk og Glad, hvor bliver guidet dig til at trykke på sundhedsfremmende punkter hos dit barn. Brug kærligheden fra I mit hjerte til at lære heale dit barn med. Findes ikke nogen bedre følelse end at kunne hjælpe et barn, der er syg til bedring. Det giver os som forældre en følelse af at kunne gøre en forskel. Og indtil baby kommer ud, kan din kæreste hjælpe dig med alverdens gener under din graviditet, for punkterne virker også på voksne.

Den smukke bogpakke

Vi elsker kombinationen af disse tre smukke bøger i en helt særlig bogpakke med tre helt vidunderlige sjælebøger: “Børnemeditationerne I mit hjerte“, “Jordens Børn” og “Da den lille sjæl” kom til verden af henholdsvis Gitte Winter Graugaard, Sibylle von Olfers og Eva Andrea Ditlefsen. Denne skønne bogpakke er helt særlig og de børn, der lærer disse bøger at kende, vil få en fantastisk, kærlig livskundskab med sig fra barnsben.