Gør din lille læsehest til Miniforfatter

 

Elsker dit barn at læse og skrive? I Miniforfatter kan kreative børn og unge fra 8 år selv skrive slutningen på en række noveller og illustrere novellerne færdige. Vi tilføjer løbende flere noveller. De første noveller er udkommet og kan ses herunder. Der er mange flere på vej. Se også bogen Skumle skiderikker og lyserøde skyer, som stifter af Room for Reflection, Gitte Winter Graugaard, har skrevet.

Julie og Caroline for evigt

 

“Julie og Caroline for evigt” af Gitte Winter Graugaard handler om to bedste veninder, som en dag bliver uvenner. Det gør ondt langt ind i Julies hjerte. Tror du, at de bliver de venner igen? Du bestemmer selv slutningen på historien og er med til at lave illustrationerne færdige. Har du altid drømt om at blive forfatter, har du chancen nu.

Anbefales fra 8 år. Download som PDF.

35 kr.

Køb

Soljomfruens tilbagekomst

 

 

I fantasynovellen “Soljomfruens tilbagekomst” af Lisbeth Odgaard Madsen møder vi Sarah, som er på vandretur med sine forældre i Andesbjergene i Sydamerika. På turen møder Sarah igen den mystiske kæmpehund og bliver hvirvlet 500 år tilbage i tid i en dramatisk historie med et strejf af romantik. Hvordan den ender, bestemmer du…

Anbefales fra 11 år.

35 kr.

Køb

Få et Miniforfatter-diplom

Når du er færdig med din afslutning, er du meget velkommen til at sende den til os. Vi elsker at læse jeres skriverier. Når vi har læst den, sender vi dig et fint diplom som tak for indsatsen. Har du lyst til at sende dine illustrationer med, bliver vi glade. Du kan sende din afslutning til os på mail.

Send os din afslutning

Følg med i Miniforfatter på Facebook

Vi tilføjer løbende nye noveller til Miniforfatter. Følg med på Miniforfatters Facebookside, hvor vi løbende skriver om nye titler. Der er to noveller mere på vej i serien om Julie og Caroline og en fantasynovelle om Soljomfruen på vej til de lidt ældre børn.

miniforfatter_facebook2

Besøg Miniforfatter på Facebook

Skumle skiderikker og lyserøde skyer

Stifter af Room for Reflection Gitte Winter Graugaard har skrevet pubertetskrimien Skumle skiderikker og lyserøde skyer. Besøg bogens hjemmeside.

Køb bogen

“Jeg er kæmpefan af bogen! Jeg læste den på to dage, da jeg var så opslugt af den (hverdag, så skulle også i skole). Jeg plejer ikke at være så opslugt af bøger, men ved denne her er det helt anderledes! Jeg kan kende noget fra min egen hverdag, og har lært af den.:) Jeg glæder mig virkeligt meget til at 2’eren udkommer! Du er rigtigt god til at skrive, og jeg synes det er ret sjovt, at sådan nogle som Obama er med.:] Det er cool!<3 Ikke ligesom de andre bøger.”

Læs flere udtalelser på bogens hjemmeside

Victoria

13 år

Fås også som klassesæt til skolen

 

Skumle skiderikker og lyserøde skyer fås også som klassesæt, som dit barn i 5. eller 6. klasse kan læse med kammeraterne sammen med et fint undervisningsmateriale. Læs også mere om den workshop om identitet forfatteren tilbyder sammen med Byens Helte.

Se mere om klassesæt