Se vores fine udvalg af bøger til børn og unge

Her på siden kan du se vores egne udgivelser og andre bøger, vi forhandler for særligt udvalgte forfattere med noget på hjerte. Forlaget Room for Reflection udgiver bøger og noveller skrevet af Stifter af Room for Reflection, Gitte Winter Graugaard, og enkelte andre forfatteres titler.

Bøger skrevet eller oversat af Stifter af Room for Reflection Gitte Winter Graugaard:

Monstermanualen til børn med mange bekymringer

Sammen med psykolog Stine Hæk har Gitte skrevet denne smukke perle til børn med mange bekymringer og deres forældre.

Hjerternes Dal - meditationer til børn

I august 2017 udkommer Hjerternes Dal – meditationer til børn. Den fås allerede nu som PDF og kan forudbestilles som bog. Bogens vise guide Ørnefjer tager børnene med ind i Hjerternes Dal og guider dem rundt til de naturlige og magiske elementer ild, vand, jord og luft. Gennem elementerne lærer børnene deres indre ressourcer at kende og får redskaber til, hvordan de kan finde balance i hverdagen. Bogen kan også læses i skoler og institutioner. Og kan med fordel kombineres med Børnemeditationerne I mit hjerte.

Børnemeditationerne: I mit hjerte

De populære børnemeditationer fås nu både som bog og PDF. Du læser selv højt for dine børn og sender dem til drømmeland med hjerterne fulde af kærlighed. Giv familien en dejlig afslutning på dagen og lær børnene at fylde sig selv med god energi og kærlighed.

Jordens Børn

Denne smukke billedbog, Jordens Børn, er skrevet i 1906 af Sibylle von Olfers. Vi har oversat den og fyldt den med skønne mindfulnessøvelser, som du kan lave med børn og minde dem om at også de er børn af moder Jord.

Skumle skiderikker og lyserøde skyer

Skumle skiderikker og lyserøde skyer er en pubertetskrimi, som handler om to veninder, der glider fra hinanden, da den ene går i puberteten. Den handler om identitet og venskab. Læses også som klassesæt i 5.-6. klasse og er også en spændende krimi. Skumle skiderikker var Gitte Winter Graugaards debutroman som forfatter og udkom i 2010, da Gitte vendte hjem fra det store udland.

Julie og Caroline for evigt (Miniforfatter)

I novellerne i konceptet “Miniforfatter” bliver børnene intet mindre end medforfattere. Børnene skriver og illustrerer selv novellerne færdige. Der er forskellige noveller i serien og flere på vej. Hos Room for Reflection skruer vi op for børnenes forfatterdrømme. Julie og Caroline er skrevet af Gitte Winter Graugaard.

Studieliv uden stress

Statistikkerne taler et klart sprog. Hver femte danske studerende i gymnasiet og på videregående uddannelse lider af stress. Denne bog som Gitte Winter Graugaard har skrevet som ghostwriter for stressrådgiver Thomas Pape lærer dig, hvad stress er, og hvad du som studerende kan gøre for at skabe et studieliv i balance.

Bøger af andre forfattere, hvis budskaber vi har lyst til at dele:

Da den lille sjæl kom til verden

Denne fine billedbog er skrevet af Eva Andrea Ditlefsen. Den beskriver så smukt hvordan sjælen finder frem til den familie, den ønsker at bo hos. Skøn spirituel billedbog, som kan give gode snakke med børnene om sjælen.

Soul to soul songs

Eva Andrea Ditlefsen har også skrevet nye tekster til en række kendte børnesange. Teksterne er dejlige at synge for børnene på sengekanten og er rene affirmationer om kærligheden og lyset i familierne.

Tryk og Glad

Denne bog af Katrine Birk er et MUST HAVE i alle børnefamilier. Her får du let tilgang til punkter, du kan nusse og trykke på fra akupressur og zoneterapiens verden. Bogen kan med fordel kombineres med Børnemeditationerne I mit hjerte.

Soljomfruens Tilbagekomst (Miniforfatter)

I novellerne i konceptet “Miniforfatter” bliver børnene intet mindre end medforfattere. Børnene skriver og illustrerer selv novellerne færdige. Der er forskellige noveller i serien og flere på vej. Hos Room for Reflection skruer vi op for børnenes forfatterdrømme. Soljomfruens TIlbagekomst er skrevet af Lisbeth Odgaard Madsen.

Vil du også videre med dine egne bøger?

Forfattersparring

Gitte giver også forfattercoaching til dig, der også har en bog i maven og drømmer om at blive forfatter. Følg med over på vores søstersite Room for you og se mere.