Se vores fine udvalg af bøger til børn og unge

Her på siden kan du se vores egne udgivelser og andre bøger, vi forhandler for særligt udvalgte forfattere med noget på hjerte. Forlaget Room for Reflection udgiver bøger og noveller skrevet af Stifter af Room for Reflection, Gitte Winter Graugaard, og enkelte andre forfatteres titler.

Bøger skrevet eller oversat af Stifter af Room for Reflection Gitte Winter Graugaard:

Monstermanualen til børn med mange bekymringer

Sammen med psykolog Stine Hæk har Gitte skrevet denne smukke perle til børn med mange bekymringer og deres forældre.

Hjerternes Dal - meditationer til børn

I august 2017 udkommer Hjerternes Dal – meditationer til børn. Den fås allerede nu som PDF og kan forudbestilles som bog. Bogens vise guide Ørnefjer tager børnene med ind i Hjerternes Dal og guider dem rundt til de naturlige og magiske elementer ild, vand, jord og luft. Gennem elementerne lærer børnene deres indre ressourcer at kende og får redskaber til, hvordan de kan finde balance i hverdagen. Bogen kan også læses i skoler og institutioner. Og kan med fordel kombineres med Børnemeditationerne I mit hjerte.

Børnemeditationerne: I mit hjerte

De populære børnemeditationer fås nu både som bog og PDF. Du læser selv højt for dine børn og sender dem til drømmeland med hjerterne fulde af kærlighed. Giv familien en dejlig afslutning på dagen og lær børnene at fylde sig selv med god energi og kærlighed.

Jordens Børn

Denne smukke billedbog, Jordens Børn, er skrevet i 1906 af Sibylle von Olfers. Vi har oversat den og fyldt den med skønne mindfulnessøvelser, som du kan lave med børn og minde dem om at også de er børn af moder Jord.

Skumle skiderikker og lyserøde skyer

Skumle skiderikker og lyserøde skyer er en pubertetskrimi, som handler om to veninder, der glider fra hinanden, da den ene går i puberteten. Den handler om identitet og venskab. Læses også som klassesæt i 5.-6. klasse og er også en spændende krimi. Skumle skiderikker var Gitte Winter Graugaards debutroman som forfatter og udkom i 2010, da Gitte vendte hjem fra det store udland.

Julie og Caroline for evigt (Miniforfatter)

I novellerne i konceptet “Miniforfatter” bliver børnene intet mindre end medforfattere. Børnene skriver og illustrerer selv novellerne færdige. Der er forskellige noveller i serien og flere på vej. Hos Room for Reflection skruer vi op for børnenes forfatterdrømme. Julie og Caroline er skrevet af Gitte Winter Graugaard.

Studieliv uden stress

Statistikkerne taler et klart sprog. Hver femte danske studerende i gymnasiet og på videregående uddannelse lider af stress. Denne bog som Gitte Winter Graugaard har skrevet som ghostwriter for stressrådgiver Thomas Pape lærer dig, hvad stress er, og hvad du som studerende kan gøre for at skabe et studieliv i balance.