Jyske Vestkysten bringer i dag en dejlig artikel om meditation på skoleskemaet i Billund Kommune i indskolingen.

Den eksterne leverandør, der nævnes, er Room for Reflection.

Vores dejlige og dygtige mindfulness- og børneyogainstruktør Bettina Møller har kørt et fantastisk forløb på to skoler i Billund Kommune i et pilotprojekt, hvor kommunen også lod en række lærere, pædagoger og sundhedsplejersker uddanne på Sussanne Wexø Efteruddannelse i mindfulness, som vi tilbyder hos Room for Reflection.

Jeg er så stolt af det her projekt, og Bettina Møller har gjort en kæmpe indsats og har taget elever, lærere, ledere og forældre helt ind i sit hjerte.

“Det har været en stor fornøjelse at opleve og mærke børnene tage mindfulness til sig og finde en indre ro. Det varmer mit hjerte at være med til at gøre skoledagen mere rolig og rar for en masse børn”, fortæller Bettina Møller.

Det allerbedste, der kunne komme ud af det pilotprojekt, er sket, da kommunen nu har valgt at lade endnu to skoler få besøg af os. Og Bettina er klar til endnu en sæson i Billund Kommune.

“Jeg glæder mig enormt over, at Billund Kommune nu er klar til at lade Room for Reflection gøre en forskel på flere skoler og er så klar til at møde børnene,” udtaler en glad Bettina.

At nå hertil er en milepæl for Room for Reflection. Vi laver løbende hold med skoler, forældre og i 2016 etablerede vi altså det første samarbejde med en kommune. Sådan Billund! Billund Kommune har en ambition om, at ville være børnenes hovedstad – at sætte mindfulness på skoleskemaet er et værdifuldt og vigtigt led i den strategi.

Vi har instruktører i hele landet og hører gerne fra jer, hvis I vil høre mere om projektet og finde ud af, hvordan I kan komme i gang.

Ring til os på 60731511 eller skriv til info@roomforreflection.dk.

I 2017 slår vi dørene op til vores nye platform, hvor vi gør det meget nemmere for skoler og forældre at finde indstruktører i jeres lokalområde indenfor yoga, mindfulness og meditation til børn. Vi glæder os til at præsentere Momo Academy for jer. Vi er snart klar med de første test af sitet.

FOR VI ØNSKER MEGET MERE MINDFULNESS I SKOLERNE♥

Se artiklen her:

http://www.jv.dk/artikel/2456776:Billund–Meditation-kommer-paa-skoleskemaet-i-Billund

Billedet af holdet herover er fra et andet hold Bettina har kørt privat. En af pigerne på holdet er 7-årige Emma, som udtaler:

“Jeg er helt vild med den blå farve i glimmerflasken. Jeg ved simpelthen ikke, hvad der sker inden i mig, jeg er bare så glad og rolig.”