Stifter af Room for Reflection, forfatter og coach

Stifter af Room for Reflection Gitte Winter Graugaard

 

Det er en kæmpe stor fornøjelse at fortælle jer, at vi flytter til havet i de dejligste lokaler med den smukkeste udsigt.

Indtil for nylig boede vi på 5. sal ved Nørreport. De af jer, der har været derinde til coaching eller workshops, ved, at der også var den smukkeste udsigt over Københavns tage, men også lidt trængt til sidst, når vores workshops var udsolgt.

Derfor har vi fundet noget endnu mere fantastisk. Fra 1. juli flytter vi til Stokkerup i Klampenborg på selveste Strandvejen i den smukkeste villa ved havet. Mange af jer, der har deltaget i vores gættekonkurrence på Facebook og Instagram, kender det “lille hul i muren”. Tak for jeres deltagelse og søde ord.

Vinderne af konkurrencen om en times coaching er:

1 times coaching ved Dorthe Gørløv til Rikke Rosenkilde. Du kan aftale tidspunkt her: dorthe@roomforreflection.dk

1 times coaching ved Gitte Winter Graugaard til Nickie Neumann Overby. Du kan aftale tidspunkt her: gitte@roomforreflection.dk.

Hjerteligt tillykke – vi glæder os til at se jer til hjertevarm coaching i skønne Stokkerup.

Vores nye adresse:

Adressen er Strandvejen 724, 2930 Klampenborg.

I den smukke villa får Dorthe Gørløv og jeg et fint lokale til coaching, energibehandlinger og TFT med den smukkeste udsigt. Derudover får vi mulighed for at have mindfulnesshold og lave workshops i det smukkeste lokale, som selvfølgelig går under navnet “Udsigten”.

 

Herunder kan du se nogle fine billeder af vores fine

Room with a view i vores nye House of Reflection”.

Vi glæder os til at byde jer varmt velkommen.

 

Gem