2018 lakker mod ende og jeg ser tilbage på endnu et markant år. Jeg vil gerne starte med at takke jer for jeres kæmpe opbakning og støtte. Her kommer highlights fra året fra venstre mod højre: 

Ferier med min dejlige familie. I sommer sejlede vi Fyn rundt og besøgte en række danske øer på en gammel skonnert i høj sol. Sikke et eventyr. 

I august udkom min og Stines bog “Monstermanualen til børn med mange bekymringer”. Den fik en fantastisk modtagelse og meget pressedækning bl.a. Go’ Morgen Danmark, Politiken, Radio24/7, masser af fagblade, flotte anmeldelser og vigtigst af alt flotte ord fra jer læsere om, hvordan den hjælper jer med at hjælpe jeres børn. Det gør stort indtryk og er motiverende. 

Den store medvind førte til bestsellerplacering blandt de ti mest solgte fagbøger hos Bog og Idé. Wauv – det var vildt. 2. oplag er lige kommet på lager sammen med 5. oplag af Børnemeditationerne I mit hjerte

Hjerternes Dal udkom på engelsk lige før jul. Den bliver trykt som fem booklets i en serie, som jeg har store forventninger til i det nye år. 

En stor del af min succes handler behind the scenes om personlig udvikling. Når alt går stærkt omkring mig og jeg stadig vil have mig selv med og være der for min familie, skal jeg hele tiden arbejde med min egen balance, mit nærvær og min trivsel.

At blive mere bevidst om hvor vigtig personlig udvikling er som iværksætter førte til mit første kursus om, hvad der skal til for at føre idéer ud i livet og skabe flow. På baggrund af kurset skabte jeg første intensive Accelerate mentorforløb, som er i fuld gang. Så spændende. 

En stor del af året er blevet brugt på at lancere MOMO Academy min nye platform som samler alle os, der underviser børn i meditation, mindfulness og yoga. Vi er nu tæt på 40 instruktører og et smukt fællesskab blomstrer. 

I år har jeg også medvirket i to internationale bogprojekter: “The book of Soulful Musings” og “Magic and Miracles”. Jeg har rejst med mit forfatterskab til udlandet og nåede også en del promovering. 

2019 byder på skarpt internationalt fokus med flere oversættelser, nye forlagskontrakter i udlandet og flere foredrag i udlandet og meget mere MOMO. Jeg glæder mig og håber vi ses i løbet af året. Tak til jer alle.