Lær at lave yoga med de alleryngste TUMLINGE og KRUDTUGLER

Lær at lave børneyoga med

Tumlinge og Krudtugler

Det er en stor fornøjelse, at vi i samarbejde med Maiken Gesche tilbyder to yoga-workshops til dig, der vil det allerbedste for de små:

TUMLINGE workshop til bl.a. dagplejere, vuggestuepædagoger og forældre med børn fra 0-3 år.

KRUDTUGLE workshop til bl.a. børnehavepædagoger, børnehaveklasselærere og pædagoger og forældre til børn fra 4-7 år.

Vi elsker yoga med de yngste og vil så gerne inspirere jer til at lege yogaen ind fra børnene er helt små.

Hvorfor skal vi lære børn yoga?

Børneyoga kan:
– træne barnets muskulatur, balance og smidighed
– træne både fin- og grovmotorik
– give barnet værktøjer til at finde ro
– øge koncentrationsevnen
– styrke selvværd og selvkærlighed
– skabe glade, rummelige og kærlige børn.

Se mere om de to workshops herunder på vores nye kursusplatform og søstersite Momo Academy. De to kurser kan fint kombineres.

Se mere om TUMLINGE yogaworkshoppen

Dette kursus skal bookes via vores nye kursusportal Momo Academy. Tryk herunder, og vi fører dig over til betaling, hvor du også kan se hvor og hvornår kurset afholdes.

Se mere om Krudtugle yogaworkshoppen

Dette kursus skal bookes via vores nye kursusportal Momo Academy. Tryk herunder, og vi fører dig over til betaling, hvor du også kan se hvor og hvornår kurset afholdes.

Om underviseren:

Maiken er mor til tre og uddannet børneyogalærer ved det Lille YogaHus i Købehavn samt børnemeditationslærer ved Lorraine Murrey/Connected Kids. Derudover har Maiken taget flere suppleringskurser. Maiken underviser børn i vuggestuer, børnehaver og skoler samt har hold for familier. Derudover afholder hun kurser i yoga og meditation for pædagoger, lærere og andre voksne der har lyst til at gøre en forskel for børnene i deres liv. Hun har derfor bred erfaring i at undervise børn i alle aldre i yoga og ikke mindst i at inspirere andre voksne til at lave yoga med deres børn. Nøgleord i undervisningen er nærvær, tryghed og kærlighed. Derudover er der fokus på ro og at se det bedste i alle børn.

Se mere om Maikens undervisning her fra TV2 nord:

Vil du have et skriv med til din leder?

I samarbejde med Aalborg Kommune er Maiken i fuld gang med at udbrede dette kursus til kommunens dagplejere. Se udtalelser fra deltagere her:

Du (Maiken) er super god til at ramme dagplejerne, hvor de er. Du giver konkrete øvelser, der passer til dagplejebørn.

Dagplejepædagog

Deltagerne er meget glade for de ting, du har lært dem. Jeg får rigtig meget positiv feedback fra dagplejerne. De kan bruge det med det samme, da det er simpelt og håndgribeligt.

Anne

Fysioterapeut , Aalborg Kommune

Vi glæder og til at komme hjem og bruge det. Egentlig gad jeg ikke på dette kursus, men var tvunget til det. Nu kan jeg slet ikke vente med at komme hjem og lave yoga med mine børn.

Dagplejer

Maiken er en meget inspirerende underviser. Hun giver en lyst til at komme hjem og lave yoga med et samme

Dagplejer

En sød historie fra Maiken:

“Jeg havde en fin samtale med en dagplejer, der har været på mit kursus. Hun kom og fortalte mig, at hun bruger den yoga, jeg har lært hende. I sin børnegruppe har hun et barn, som har nogle fysiske udfordringer og derfor får besøg af en fysioterapeut en gang i mellem. Lidt tid efter dagplejeren er begyndt at lære børnene yoga, kommer fysioterapeuten igen på besøg og bliver meget imponeret over udviklingen hos det pågældende barn. Lone (dagplejeren) viser hende sammen med børnene de yoga øvelser, de sammen laver. Fysioterapeuten er meget imponeret og siger, at hun ikke vidste, man kunne lave de øvelser med børn. Derfor viste Lone hende den manual, hun fik udleveret på workshoppen med øvelser og fysioterapeuten kunne tilrettelægge et nyt program for barnet ud fa manualen ved også at tilføre en enkelt ekstra øvelse. Og så havde fysioterapeuten sagt de magiske ord: “Vi skal simpelthen have børneyoga ind i fysioterapien”. Jeg kunne ikke være mere enig. Det er en fornøjelse at arbejde med dagplejere og vuggestuepædagoger i Aalborg kommune. Nu brænder jeg endnu mere for at komme videre ud i landet med mine mange kærlige budskaber.”

Vent! Jeg skal med

Dette kursus skal bookes via vores nye kursusportal Momo Academy. Tryk herunder, og vi fører dig over til betaling, hvor du også kan se hvor og hvornår kurset afholdes.